Izjave udeležencev seminar

Izjave udeležencev seminarja Upajte si postati srečni in uspešni.

mnenje52

Seminar je bil odličen!! Spoznavanje prepovedi lahko da veliko iztočnic za razmišljanje naprej. Vsaka zgodba posebej se me je dotaknila na svoj način in sem hvaležna za delitev in iskrenost saj prav tega potrebujemo več. Vibe v dvorani je bil super in se zahvaljujem za lepe momente.

mnenje51

Zanimivo predavanje. Še en dokaz, da se lahko marsikaj spremeni, če se zadosti vztrajno dela na sebi.

mnenje50

Predavanje mi je bilo všeč. V nekaterih točkah sem se prepoznal. Z ozirom, da sem živel pri starih starših, sem ugotovil, da sta me vzgajala nezavedno, v stilu, da sem se skoraj da izoblikoval sam. Če bi naneslo in bi imel priložnost, bi marsikaj vprašal. O nekaterih stvareh polemiziral, v hotenju, da dobim potrditev ali sem v zmoti, imam prav ali ne.

mnenje49

Predavanje, ki ti zares odpre oči. Dejansko! Ko se zaveš, da imaš probleme in prepovedi v sebi, moraš storiti kaj na tem in je to prava odločitev bila za udeležitev seminarja, da narediš korak naprej in nekaj na sebi. Šlo bo počasi, korak za korakom. Poleg tega hvala za to. Obe Tjaša in Mojca sta srčni ženski.

mnenje48

Veliko različnih zgodb, vse iskrene in med seboj zelo podobne. Vsi imamo podobne zgodbe in vsi se praviloma lahko najdemo v zgodbi drugega. To pomeni, da lahko vsak izmed nas spremeni svoje življenje in prične živeti srečno. To so nam pokazali tudi nastopajoči. Odličen seminar. Hvala!

mnenje47

Prepoznal sem se v kar nekaj stvareh. Dali ste mi mislit in se verjetno odpravim na obljubljeno pot, kmalu.

mnenje46

Na taki delavnici sem prvič in sem se počutila zelo prijetno. Zanimiv koncept. Glede na najavo vsebin je bil drugačen od mojih pričakovanj. Spodbudi razmišljanje in to je prava pot.

mnenje45

Res sem vesela, da sem prišla! Vedno me napolnita z energijo in voljo. Zgodbe drugih, Tadeja, Zorana in Sandre pa so bile res prikaz zgolj uspeha in da se da doreči vse. Hvala vama M&T, srček za prav vse! Srček do sedaj in naprej.

mnenje44

Super ste bili. Četudi mislim, da že veliko vem in sem že veliko naredila, sem odkrila še cel kup zadev, ki me omejujejo in držijo nazaj. Vsaka zgodba je posebna in navdihujoča. Spet sem od vsakega dobila tisto, kar v tem trenutku potrebujem. Predvsem pa pomirjajočo misel, da obstajajo iskreni in pristni ljudje, kot ste vi. Hvala! Rada vas imam vse.

mnenje43

Odlična izkušnja, ki da energijo in razmislek za nov zagon. Že po delavnici se bom lažje spravila k odločitvi za življenjske sprmembe in se skušala lotiti svoje karierne poti, za katero do sedaj nisem imela poguma.

mnenje42

Seminar je bil zelo razumljiv in jasen. Najbolj so mi bili všeč primeri, zgodbe, ker tako najlažje prepoznaš vzorce. Všeč mi je bila tudi pozitivna energija in miselnost, da je stvari možno spremeniti. Spreminjala ne bi ničesar. Rekla bi le hvala in se veselim, da ste seminar organizirali ter veselim se vsega nadaljnjega dela. Vašega in na sebi. 🙂

mnenje41

Zanimiva delavnica. Dober povod za poglobitev vase in razmišljanje o spremembah, ki jih lahko naredimo na sebi. Zase lahko rečem, da je bila to dobra vzpodbuda, da bolj resno začnem razmišljati o tem, da bi se podala na samostojno pot.

mnenje40

Vesela sem, da sem se odločila za udeležbo, kljub temu, da sem se kar upirala, ko sem dobila povabilo svoje hčere. Ogromno dobrega, uporabnega sem izvedela, kar bom z velikim veseljem uporabila. Našla sem se v mnogočem in odhajam polna izzivov, elana in spodbudnega občutka. Hvala 🙂

mnenje39

Zanimivo. Kar nekaj A-HA! Momentov, tudi v odnosu do otrok.

mnenje38

Zanimivo poslušanje, še posebej, ker se kot starš večkrat vprašam ali delam prav ali ne.

mnenje37

Pohvalil bi govornike za pogum. Da so delili svojo zgodbo z ostalimi.

mnenje36

Odličen seminar. Predvsem mi je bilo všeč, ker so bile podane osebne izkušnje, brez floskul. Doživeto, preprosto razumljivo in hkrati v velik razmislek nam vsem. Bravo in še tako naprej! Kar se tiče pripomb, nimam pripomb 🙂

mnenje35

Zgodbe oseb, ki so svoje življenje obrnile na bolje so me navdušile in navdale z upanjem.

mnenje34

Super ste bili. Osebne izkušnje so vedno dobrodošle in predavanjem oz. Učnim delavnicam očitno višajo težo. Hvala za čudovit popoldan. P.S: samo ozvočenju pikico več pozornosti naslednjič 🙂

mnenje33

Predavanje z lastnimi izkušnjami je bilo super, saj lahko le tako vsak stvar resnično dojame in se mu še posebej vtisne v spomin. Zgodba, ki bo verjetno vsem ostala v spomminu je bila od Tadeja. Veselim se svojega napredka pri Mojci saj trdno verjamem v svoj lasten uspeh. Hvala še enkrat, super je bilo.

mnenje32

Super! Zelo razumljivo podano. Prava energija. Se vidimo kmalu.

mnenje31

Odlično, poučno predavanje. Stvar, ki bi jo morali spoznati najstniki saj bi lahko marsikatero prepoved/težavo predhodno rešili. Hvala za vse in nov pogled na svet.

mnenje30

Super razumljivo in izpeljano. Všeč so mi bili resnični primeri oz. Resnične zgodbe uspeha.

mnenje29

Vesela sem, da sem prišla na seminar. V mnogih prepovedih sem se prepoznala. Vašje izjave in izpovedi so mi priklicale solze na oči, predvsem psihična zloraba očeta. Izjava Mojce, da je kolerik, kolerik z razlogom oz. Da je nekaj v ozadju, tu sem se ponovno našla...le da sem na srečo eksplozivna sem in tja. Vendar sprememba je obvezna in vse se da. Hvala za vse in se vidimo na psihoterapiji. Želim si spremembe in to bom tudi dosegla.

mnenje28

Pohvale za seminar in vse nastopajoče/govorce.

mnenje27

Super seminar, ko slišiš zgodbe ljudi, ki so šli čez preobrazbo življenjske poti, ki si dejansko ne postavljajo mej in zato živijo bolj srečno in uživajo. Dobro strokovno podkovano in podprto z Mojco in Tjašo, ki obvladata. Vseeno, ko slišiš izkušnje ljudi, šele dojameš, da je res mogoče, vse. Upam/Vem, da bom tudi sama nekoč nekomu povedala svojo zgodbo in bo ob tem doživljal enake občutke, kot jaz sedaj. Hvala in bravo!

mnenje26

Kot že toliko krat na predavanju, sem se odločila, da le pridem do Mojce....danes je bil z mano Žiga in mogoče je bila to pika na i, da se tudi moje življenje začne premikati po »srečnih tirih«. Hvala vsem!

mnenje25

Na predavanju mi je bilo super všeč. Predvsem prepovedi, saj le teh še nisem zasledil. Upam, da bom informacije lahko uporabil tudi v praksi.

mnenje24

Predavanje zagotovo odpira marsikatero vprašanje o funkcioniranju posameznika in je dobra osnova za začetek sprememb. Všeč mi je bila razlaga ego stanj, zadeva »stoji«. Bi pa si želela slišatibolj dodelane fokusirane osebne zgodbe. Imam še vprašanje, ki ga bom posredovala na e-naslov, oziroma se bom naročila na individualen obisk.

mnenje23

Občutki po seminarju? Morda bi bilo bolje povedati občutek. Občutek odkritega iskanja samega sebe v govornikih in njihovih zgodbah, ki temeljijo iz podobnih, dotakljivih izkušenj. In zaključek povzetka je vsaj pri meni – FREE FLOW 🙂

mnenje22

Super tematika in govorniki. Odlične zgodbe, ki jih lahko oz. Katere bi lahko analizirali in potegnili iztočnice. Če bi imeli več časa, mogoče tudi mnenja strokovnjaka, kaj v tem slučaju narediti drugače. Prosim, če me obveščate o delavnicah o vzgoji staršev. Naslednjič nadgradnja z 2 do 3 iztočnicami za debato, diskusijo in rešitvami. Sam bi si želel govoriti o različnih primerih in kako se z njimi soočiti kot starš, partner in vodja. Super ste!

mnenje21

Polna pozitivnih misli in zeeeelo zadovoljna, da sem se odločila za predavanje. Delam že malo na sebi in prepričana sem, da ne končam nikoli. Zgodbe so me ganile in verjamem, da imamo vsi kakšno tako zgodbo. Imam tudi veliko prepovedi, eno imam največjo, zato bom začela delati na njej. Hvala, da ste mi odprli oči. Da razmišljam v tej smeri.

mnenje20

Zelo zanimivo predavanje. Prepovedi in razlaga ego stanj so mi dali veliko za misliti. Hvala vsem, da ste delili svoje zgodbe, najbližja mi je bila Tadejeva, ker je zelo dobro predstavil tudi »vzroke« za svojo situacijo.

mnenje19

Sama imam izkušnjo s psihoterapijo in vem ter verjamem, da ima moč duševnega ozdravljenja. Mir in vera vame se je ponovno naselila.

mnenje18

Super delavnica. Zelo dobro teoretično razloženo. Dodaten plus so bile vse zgodbe in izkušnje, ki smo jih lahko slišali in so dale motivacijo za naprej. Pohvale vsem! Hvala, da se trudite in širite tako pomembne življenjske popotnice!

mnenje17

Od predavanja sem dobila potrditev oz. Poglobitev, da je pot za katero sem se odločila 3 mesece nazaj definitivno pravilna. Soočam se s prepovedmi in strahovi. Najbolj pa sem začutila, da poleg sebe lahko rešim oz. osvobodim tudi svoja otroka. Hvaležna sem za pričanja o življenju vseh nastopajočih in vesela, da obstajajo rešitve in svobodno življenje. Hvala.