Varuška

Komu bi pa vi zaupali svoje otroke?

Šola za super varuške

In vse tiho je bilo…

Kdor zna,

zazna težavo in ponudi rešitev.
Ustanoviteljici koncepta šola za vzgojo staršev Mojca Stonič in Tjaša Kočevar sta na podlagi dolgoletnih izkušenj z delom na področju osebnega, čustvenega razvoja in psihoterapije ter gibalnega razvoja dojenčkov oblikovali nov koncept.

Novo!

Šola za vzgojo staršev pripravlja nadvse zanimivo novost v Sloveniji. Gre za program usposabljanja namenjen vsem, ki imate radi sebe, delo in predvsem … otroke.

Za začetek…

Službe so dejstvo. Šole so dejstvo. Časa je malo. Spet dejstvo. Zavedamo se, da starši poleg vsakodnevnih obveznosti, ki jih zahteva vzgoja otrok skrbijo še za vse, kar zagotavlja eksistenco družine. Tudi čas, ki ga otroci preživijo sami ali v varstvu pomembno vpliva na njihov razvoj.

Pomembno

je kdaj, kje, kako in še zlasti s kom vaš otrok preživlja svoj čas. Namenite mu le najboljše, ker si to zasluži. Naj bo kvaliteta tisto merilo, ki ga boste upoštevali pri izbiri osebe, ki bo v vaši odsotnosti skrbela za vašega malčka.

Za kaj torej gre?

Šola za vzgojo staršev vsem ponuja priložnost, da se usposobijo za varstvo otrok. Program se bo izvajal pod imenom

šola za super varuške

in bo poskrbel, da bodo udeleženci po končanem usposabljanju na vrhunskem nivoju, kar se tiče psihološke stabilnosti in znanja s področja razvoja otrokovih motoričnih sposobnosti. Kombinacija veščin in znanja, ki jih boste pridobili na usposabljanju bo garancija za vrhunsko kvaliteto opravljanja dejavnosti iz področja varstva otrok.

Kako prepoznate SUPERVARUŠKO?

Ima »tisto nekaj«, ki vas prepriča.

Je igrivo strokovna, samozavestno prijazna, energično umirjena in super simpatična.

Odlična priložnost!

Program je zanimiv za vse, ki vas delo varuške zanima kot dopolnilna ali samostojna dejavnost. Vsem, ki se boste udeležili že obstoječih predavanj in delavnic šole za vzgojo staršev, pa se bo ta del prištel tudi v čas šolanja za super varuško. Na ta način boste prihranili svoj čas in denar.

Veselimo se sodelovanja z vsemi, ki v naši novi ponudbi vidijo odlično priložnost za osebno rast in poslovni razvoj.

Sledite nam!

Facebook
Instagram